42315015

dennis@movetogrow.dk

Siljangade 3, 2300 Kbh S

MOVETOGROW

fysioterapeut Dennis St. Blicher

Information & Priser på fysioterapi

Kan jeg bruge en henvisning fra min læge?

Fra 1 August 2020 er det ikke længere muligt at bruge henvisning fra din læge til at opnå tilskud til fysioterapi fra det offentlige.

Jeg er medlem af Sygesikring Danmark - hvad gør jeg?

Du kan få tilskud fra sygesikring Danmark hvis du er aktivt medlem. Du skal blot gøre mig opmærksom på det ved forløbets start.

Du kan se tilskuddets størrelse her.

Jeg har en forsikring - hvad gør jeg?

Du skal melde din skade til dit forsikringsselskab inden behandlingens start.

Vær opmærksom på at nogle forsikringsselskaber stiller krav til at der ligger en lægehenvisning inden behandlingens start.

Ved behandlingens start skal du medbringe en skriftlig bekræftelse (pdf/mail/brev) fra dit forsikringsselskab med:

  • Navn på forsikringsselskab.
  • Sags/skadenummer.
  • Antal behandlinger eller beløb som er dækket.
  • Periode som er dækket.

Vigtigt:

  • De forskellige forsikringsselskaber dækker meget forskelligt! Nogle dækker det fulde beløb andre giver et tilskud. Spørg dit forsikringsselskab hvor meget de dækker.
  • Vær opmærksom på hvad din forsikring dækker (antal behandlinger, periode m.m.). Du kan altid se det på det udsendte fra din forsikring, når du melder din skade.
  • Det er dit eget ansvar at forsikringen er gyldig og dækker - så vær særlig opmærksom på perioden, beløbbet som er dækket og antal behandlinger som er dækket! Såfremt din forsikring afviser en betaling hæfter du for det fulde beløb.
  • Ved brug af forsikring er prisen som ved køb af klippekort. Du kan se et priseksempel ved brug af forsikring nederst på siden.

Hvad er udeblivelse- og afbudspolitikken?

Afbud skal gives senest 12 timer inden behandlingens start. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves et gebyr svarrende til behandlingens pris. Dog maks 250 kr.

Du kan melde afbud i onlinebookingen når du er logget ind eller ved at skrive en mail til dennis@movetogrow.dk, ringe eller sende en SMS til mig på 42315015.

Overskuelige og fornuftige priser

Fysioterapi

250 kr.

30 min

Danmarkstilskud

Brug af forsikring

Fysioterapi

500 kr.

60 min

Danmarkstilskud

Brug af forsikring